VRAGENLIJST GEBOORTEKAATJE OP MAAT

Wat leuk dat je door mij een geboortekaartje op maat wilt laten maken!
Hiervoor ontvang ik graag extra informatie over jouw wensen en ideeën. Daarmee kan ik het ontwerp uniek en persoonlijk maken.

Heb je nog vragen? Laat het mij gerust weten: info@mijmerinkt.nl

Ik heb alvast zin om aan de slag te gaan!

Groeten, Emma

 

Gegevens en opdrachtomschrijving

Om een passende offerte te maken en om contact met je op te nemen heb ik jouw gegevens nodig.
En natuurlijk ben ik benieuwd naar wat je precies wilt laten maken!

Ik wil graag een geboortekaartje
 

Specificaties van het geboortekaartje
Formaat van kaart (enkel/gesloten)
 

Type kaart
 

Bijzondere afwerking
Aanvullende items

ENVELOPPEN
Om een mooie kaart hoort natuurlijk een bijpassende envelop. Met liefde verzorg ik een envelop in een kleur die aansluit bij het ontwerp.

LIEVER ZELF ENVELOPPEN VERZORGEN?
Geen probleem! Laat mij weten welke kleur envelop je uitkiest, dan hou ik hier rekening mee tijdens de uitwerking.

VOORAF BESTELLEN
Het is mogelijk om de enveloppen vooraf te bestellen en bij jou te laten bezorgen tegelijk met de proefdruk.
Handig want dan kun je ze alvast adresseren!

Wil je enveloppen via mij bestellen?
 

 
Over jouw/jullie kindje

Hier kun je de informatie invullen die te maken heeft met met jouw/jullie kindje. Praktische dingen zoals de naam/namen en andere aanvullende informatie die van belang kan zijn voor het ontwerp.

Dit wordt de naam ( of werknaam*)
Dit wordt de naam ( of werknaam*)
Voornamen
Achternaam

* Wanneer de naam nog niet bekend is of geheim blijft, dan ontvang ik graag een werknaam. Het liefst eentje die ongeveer dezelfde lengte qua letters heeft als de waarschijnlijke naam/namen. Dit in verband met de vooraf te bepalen compositie van het ontwerp. Zo voorkomen we dat er na de uitwerking en akkoord, nog enorme aanpassingen gedaan moeten worden.

Wil je het geslacht met mij delen?

 

 
Over het ontwerp

Vul hier de informatie over jouw wensen en ideeën voor het ontwerp. Denk onder andere aan de sfeer en uitstraling, het kleurenpalet en de tekstuele informatie voor op de kaart.

Welke geboorte gegevens willen jullie op het kaartje hebben staan?
 

 

PAPIERKEUZE
Het ontwerp komt pas echt tot leven wanneer je het in handen hebt. De hoge kwaliteit papier en de prachtige, diepe inkten die mijn drukker gebruikt, maken dat het ontwerp van het papier af spat. Ik heb een selectie van papiersoorten gemaakt waar je uit kunt kiezen. Ze zijn allemaal mooi en worden duurzaam geproduceerd. Ook de gebruikte inkten zijn gifvrij.

Papiersample setje
Wil je een papiersample setje ontvangen? Ik stuur er graag eentje op! In de set zitten 7 samples standaard-, eco- en luxe papier, met of zonder textuur. De papier samples mag je houden en kun je, na je keuze, gebruiken als kaartje of cadeau label.

Wil je een papiersamplesetje ontvangen?

 

Met bovenstaande informatie maak ik een offerte op maat. Je kunt deze binnen 3 werkdagen verwachten (na 3 dagen nog geen reactie gehad? kijk dan ook even in je spamfolder). Heb je verder nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Mail mij gerust, ik hoor het graag!