portfolio

Hieronder een greep uit mijn werk met geboortekaartjes, trouwkaarten en illustratie projecten (zoals een logo, boekcover of portret). Klik op een foto om deze groter te zien.

wat klanten zeggen

"We hebben de samenwerking met Emma als heel prettig ervaren! We wilden een geboortekaartje met persoonlijke elementen. Emma heeft onze ideeën verwerkt in een prachtig kaartje. Ze dacht goed met ons mee en onze gedachten over eerdere ontwerpvoorstellen werden goed meegenomen. We hebben al veel complimenten over het kaartje ontvangen. Het kaartje hebben we zelf ook een mooi plekje in ons huis gegeven."

Tom & Dong

geboortekaartje Mai

“ Ik had wat vage ideeën in mijn hoofd voor een geboortekaartje, en nadat ik die had gedeeld met Emma heeft zij daar boven verwachting iets van kunnen creëren. Heel knap hoe ze alles samen kon brengen tot een voorstel wat helemaal bij ons paste. Met haar creativiteit deed ze een voorstel waarvan ik van tevoren zou hebben gedacht dat het niet zou werken, maar dat bleek dus toch hét kaartje te zijn. We waren en zijn er superblij mee en hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen! ”

Lis & Sam

geboortekaartje Raf

“ Wij zijn Emma heel dankbaar voor het prachtige geboorte kaartje wat zij voor ons heeft ontworpen. Wij hadden grofweg een idee van wat we wilde en Emma heeft dit op een fantastische wijze omgezet in het voor ons perfecte kaartje. Emma luistert goed naar je wensen, reikt verschillende illustraties en voorbeelden aan en is zeer flexibel. Dank je wel Emma! “

Jorrit & Querine

geboortekaartje Vigo

“ Ik weet niet wat ‘normaal’ is qua reacties op geboortekaartjes,
maar mijn whatsapp ontploft werkelijk met alle reacties nu de kaartjes op de mat gevallen zijn!
Echt genieten dit!

Sanne

geboortekaartje Nina