jouw verhaal in beeld

Ben je op zoek naar illustraties voor de verheldering van een tekst of verhaal? Wil je een mooi en passend cover ontwerp voor je boek of proefschrift? Een creatief logo voor jouw bedrijf? Of zoek je een bijzonder portret voor aan de muur?

Ik help je graag met een origineel en passend ontwerp!

recente projecten

Hieronder een aantal illustraties op maat die ik eerder mocht maken. 
Neem een kijkje in mijn portfolio voor meer inspiratie.

wat klanten zeggen

Studio Folia

logo ontwerp

“Wat gaaf! Dit is precies wat ik in mijn hoofd had. Heel erg mooi! Super bedankt voor je snelle, mooie werk en het meedenken!”

Suzanne

Thesis cover & illustraties

“Toen ik een vormgever zocht voor de cover en illustraties van mijn proefschrift moest ik gelijk aan Mijmerinkt denken. Ik had een beeld in mijn hoofd van wat ik graag wilde, maar zou het ook lukken om dat naar illustraties te vertalen? Emma luisterde heel aandachtig naar mijn ideeen en kwam met heel mooie voorstellen. Toen ik vervolgens toch nog enkele wijzigingen wilde, begreep ze precies wat ik bedoelde en tekende ze de illustraties die zelfs nog mooier waren dan wat ik in mijn hoofd had! Alles wat Emma getekend heeft vertegenwoordigt een belangrijk concept in mijn proefschrift, en ze heeft veel verschillende ideeën tot een geheel kunnen maken. Ik heb enorm veel complimenten ontvangen over hoe mijn proefschrift eruit zag en ben er nog altijd heel blij mee. Bedankt!”

Disappearow

logo ontwerp

“ Het logo van Disappearow was een idee wat we vluchtig op een kladblaadje hadden gezet.  Dit werd door Emma vertaald naar een duidelijk logo voor een technisch bedrijf dat multidisciplinair werk levert. Niet alleen wij vonden het logo te gek, ook zzp’ers die voor ons opdrachten uitvoeren, vragen regelmatig om werkkleding met het logo erop. Kortom ons idee is omgezet tot een top logo dat zowel duidelijk als mooi is! ”

Een maatwerk illustratie
hoe werkt het?

Met liefde maak ik graag een passende illustratie voor je! Je kunt bij mij terecht voor illustraties op maat voor o.a.:

 • speelse logo’s 
 • illustraties voor aan de muur (portret)
 • covers van boeken of proefschriften (thesis)
 • (prenten) boeken / kinderboeken
 • tijdschriften
 • educatieve projecten
 • tentoonstellingen
 • posters / flyers
 • menukaarten
 • uitnodigingen

Hoe ziet de samenwerking eruit?

 1. Laat me weten wat je wensen en ideeën zijn qua illustratie en ook welke deadline je hiervoor hebt.
 2. Ik maak aan de hand van je wensen een offerte.  Wanneer je akkoord bent en een kleine aanbetaling hebt gedaan, kunnen we aan de slag!
 3. Samen maken we een plan, en daarna ga ik aan de slag met schetsen voor een conceptvoorstel.
 4. Op het concept kun je feedback geven die ik zal verwerken in de uitwerking in meer detail en met de gewenste kleuren. Hierna volgt nog een feedback ronde.
 5. Als alles naar wens is ontvang je het definitieve ontwerp in het door jouw gewenste bestandsformaat (als het om een uniek werk gaat ontvang je het per post)

Wat zijn de kosten?

De prijs van een illustratie project hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan complexiteit van het ontwerp (van één simpele illustratie tot een volledig prentenboek), gebruiksdoeleinden en aanvullende producten (visitekaartjes, stickers e.d.). Hieronder een korte uitleg van de meest gekozen opties met een kostenindicatie.

Wat kan ik voor jou (be)tekenen?

portret huisdier dier illustratie op maat maatwerk gezin huisportret hierdierportret

persoonlijk Portret

Wil je graag een portret laten maken van je favoriete dier of wellicht je huis? Dat illustreer ik graag voor je. Leuk om aan de muur te hangen of om cadeau te geven!

vanaf €250* (incl. BTW)

Hoe werkt het?

CONTACT
Op basis van jouw wensen (aantal dieren/personen/huis en het formaat), maak ik een passende offerte*. Graag ontvang ik daarna wat foto’s van het te illustreren onderwerp.

ONTWERPVOORSTEL
Voor het portret maak ik eerst een schets met een bijpassend kleurvoorstel. 

CORRECTIERONDE
Op de schets kun je feedback geven, deze zal ik verwerken in het definitieve ontwerp in kleuren naar keuze.

EINDRESULTAAT
Na goedkeuring en betaling ontvang je de illustratie binnen 2 tot 3 werkdagen thuis.

NB: het portret is voor persoonlijk gebruik. Mocht je de illustratie willen gebruiken voor iets anders (zoals een geboortekaartje of verhuiskaart) dan zijn hier andere kosten aan verbonden. 

cover ontwerp thesis proefschrift boek omslag illustratie

Cover illustratie

Heb je een mooi proefschrift of boek geschreven maar ben je nog op zoek naar een sprekende cover illustratie? Graag ga ik aan de slag om een passende cover te ontwerpen!

 €425 (incl. BTW)

Hoe gaan we te werk?

CONTACT
Per mail of via een telefonisch gesprek verdiep ik me in jouw onderwerp en wensen voor de omslag. Als je bepaalde ideeën hebt qua beeld, dan mag je me hier ook voorbeelden van mailen.

ONTWERPVOORSTEL
Voor de cover maak ik twee schetsen met kleurvoorstel. In overleg wordt één van de twee compleet uitgewerkt.

CORRECTIERONDE
Na uitwerking kun je nog een keer feedback geven en zal ik deze verwerken in het ontwerp.

EINDRESULTAAT
Je ontvangt, na betaling, de cover illustratie als PDF of JPG om te kunnen aanleveren bij jouw vormgever/drukker.

* Indien gewenst kan tegen een meerprijs ook het binnenwerk (losse hoofdstukken) van extra illustraties worden voorzien. Mocht je dit willen? Laat het even weten in de aanvraag.

logo ontwerp illustratie speels zzp bedrijf duurzaam

logo ontwerp

Spreekt mijn speelse stijl je aan en ben je op zoek naar een nieuw logo? Ik ga graag samen met jou aan de slag om een passend ontwerp te maken voor jouw bedrijf!

€350 (ex. BTW)

Wat krijg je hiervoor?

CONTACT
Per mail of via een telefonisch gesprek verdiep ik me in jouw bedrijf en wensen. Als je bepaalde ideeën hebt qua sfeer of kleur, dan mag je me hier wat voorbeelden van sturen.

ONTWERPVOORSTEL
Voor het logo maak ik drie schetsen met een bijpassend kleurvoorstel. In overleg wordt één van de drie helemaal uitgewerkt.

CORRECTIERONDE
Na de uitwerking kun je feedback geven en zal ik deze verwerken in het ontwerp.

EINDRESULTAAT
Je ontvangt het logo, na betaling, als PDF/JPG/SVG om te kunnen gebruiken op jouw website, drukwerk, facturen etc.

* Indien gewenst kan ik, tegen een meerprijs, ook visitekaartjes ontwerpen, of een volledige branding verzorgen. Mocht je dit willen? Laat het even weten in de aanvraag.

OFFERTE AANVRAGEN

Heb je een ander leuk idee en/of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan ontwerpen, en wat de kosten zijn? In een vrijblijvende offerte zet ik het graag voor je op een rijtje.