Collectie trouwkaarten

Bijzondere momenten in ons leven, zoals een bruiloft, delen we graag met anderen in de vorm van een tastbaar aandenken. Leuk om dan een trouwkaart te kunnen sturen die net anders is!

De collectie trouwkaarten wordt gekenmerkt door handgemaakte illustraties, vaak met planten en bloemen, dromerige details en een vleugje nostalgie.

De kaarten kun je helemaal naar wens laten aanpassen. Wil je een ander lettertype, formaat of kleur? Een kleine illustratie toevoegen of weglaten? Bijpassende save the dates, menukaart of naamkaartjes. Dat is allemaal mogelijk. Zo wordt een bestaand ontwerp persoonlijk!

De trouwkaarten collectie

Hieronder vindt je de collectie trouwkaarten, momenteel bestaande uit save the date kaarten. Binnenkort volgen er meer ontwerpen. 
Klik op een kaart voor meer informatie over het formaat, papier en een prijsindicatie.

wat klanten zeggen

Kim & Wouter

collectie trouwkaart

“Erg mooie collectie save the date die perfect bij onze lentebruiloft met een vintage thema paste. We hebben er in dezelfde stijl en kleuren ook een trouwkaart en menukaarten bij laten maken. Bijzonder met die rafelrandjes en heel fijn dat alles goed bij elkaar paste. Dankjewel Emma voor de snelle service en de mooie kaarten!”

Alles wat je wilt weten over . . .
een collectie trouwkaart

Heb je een trouwkaart gezien die (bijna) helemaal naar wens is? Heb je niet veel tijd meer of heb je een wat kleiner budget? Dan is een collectie kaart wellicht een goede keus!  Maar wat houdt dat precies in?

 • Aangepast ontwerp van gekozen kaart + 1 correctieronde
     mogelijke aanpassingen:
  – kleuren veranderen
  – illustraties weglaten
  – kleine nieuwe illustratie toevoegen (meerprijs)
  – ander formaat kaart 
  – andere lettertypes
 • Gratis proefdruk
 • Levering enveloppen vooraf (indien gewenst)
 • Drukgereed maken en aanleveren bij drukker
 • Drukwerk thuis geleverd binnen 3 – 4 werkdagen

De totale prijs van een kaart hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal kaarten, het formaat en de papiersoort. Ook is het mogelijk om bijpassende extra’s te bestellen zoals sluitzegels, menukaarten, naamkaartjes of ontwerp voor een postzegel.

Ben je benieuwd naar wat jouw collectie trouwkaart kost? Bij elke kaart staat een kostenindicatie. In een vrijblijvende offerte zet ik alles graag voor je op een rijtje.

HOE VERLOOPT ONZE SAMENWERKING?

Wat leuk dat je interesse hebt in een collectie trouwkaart! Hoe dat in zijn werk gaat lees je in de stappen hieronder.

CONTACT

Vul het offerte formulier in of stuur een mailtje naar info@mijmerinkt.nl met je wensen en ideeën voor de gekozen collectie kaart.

OFFERTE

Op basis van jouw ideeën en wensen voor de gekozen kaart maak ik een vrijblijvende offerte.

ONTWERP

Na akkoord op de offerte en ontvangst van aanbetaling, ga ik aan de slag! Ik pas de kaart voor je aan en stuur het digitale voorstel. Hier kun je vervolgens feedback op geven.

PROEFDRUK

Als je helemaal blij bent met het digitale ontwerp ontvang je de gratis proefdruk (indien gewenst ook enveloppen). Spannend om het kaartje in het echt te zien!

LAATSTE CHECK

Na de proefdruk is er nog één ronde voor aanpassingen. Je kunt deze sturen per mail of whatsapp (na geboorte). Ik pas het aan en stuur je het digitale ontwerp voor een laatste check.

PAKKET

Klopt alles? Dan worden de kaarten gedrukt, ingepakt en verzonden. Binnen 3-4 werkdagen ontvang je het pakket, en kun je de kaartjes gaan versturen!

Collectie trouwkaart

CONTACT

Vul het offerte formulier in of stuur een mailtje naar info@mijmerinkt.nl met je wensen en ideeën voor de gekozen collectie kaart.

Collectie trouwkaart

OFFERTE

Op basis van jouw ideeën en wensen voor de gekozen kaart, maak ik een vrijblijvende offerte.

Collectie trouwkaart

ONTWERP

Na akkoord op de offerte en ontvangst van aanbetaling, ga ik aan de slag! Ik pas de kaart voor je aan en stuur je het digitale voorstel. Hier kun je vervolgens feedback op geven.

Collectie trouwkaart

PROEFDRUK

Als je helemaal blij bent met het digitale ontwerp, ontvang je de gratis proefdruk (en indien gewenst ook de enveloppen). Spannend om het kaartje in het echt te zien!

Collectie trouwkaart

LAATSTE CHECK

Na de proefdruk is er nog één ronde voor aanpassingen. Je kunt deze sturen per mail. Ik pas het aan en stuur je het digitale ontwerp voor een laatste check.

Collectie trouwkaart

PAKKET

Klopt alles? Dan worden de kaarten gedrukt, ingepakt en verzonden. Binnen 3-4 werkdagen ontvang je het pakket, en kun je de kaartjes gaan versturen!

veelgestelde vragen

 

Heb je interesse in een collectie trouwkaart? Maar heb je hier nog wat vragen over? Lees de veel gestelde vragen en antwoorden, misschien staat jouw vraag er al bij! Is dat niet het geval? Stuur me gerust een mailtje: info@mijmerinkt.nl

Het prettigst is om zo vroeg mogelijk een aanvraag te doen, maar anders het liefst 4 tot 6 weken van tevoren. Het is verstandig om de kaart een week voor de gewenste te versturen datum af te hebben. Collectie kaarten aanpassen kan echter redelijk snel, dus mocht je haast hebben stuur me dan gerust een mailtje!

De kosten voor een collectie kaart zijn afhankelijk van de gekozen kaart. Bij elke kaart hierboven staat een kostenindicatie vermeld. Naar aanleiding van jou wensen maak ik graag een offerte, meet daarin de ontwerpkosten, drukkosten en kosten voor eventuele aanvullende items. Zo heb je vooraf een duidelijk overzicht van de totale kosten.

Er is veel mogelijk om de kaart persoonlijk te maken:
– kleuren veranderen
– illustraties (deels) weglaten
– nieuwe illustratie toevoegen (tegen meerprijs)
– ander formaat kaart (dubbel/enkel/vierkant)
– andere lettertypes

Mocht je een andere aanpassing wensen? Laat het weten dan denk ik met je mee. Zit er geen geschikte kaart in de collectie, maar spreekt mijn stijl je wel aan? Neem dan een kijkje bij kaart op maat

Jazeker! Ik ben dol op mooi en bijzonder papier, het kan een ontwerp versterken. Voor alle collectiekaarten heb ik een papiersoort gekozen, maar je kunt deze indien gewenst wijzigen. Interesse in een andere papiersoort? Laat het even weten in je aanvraag.

Ja dat kan in de meeste gevallen zeker. Wil je de kaart graag in een ander formaat, liever dubbel of juist enkel? Laat het even weten in de aanvraag of stuur me een mailtje,

Jazeker. Zodra het digitale ontwerp van de kaart akkoord is, ontvang je een gratis proefdruk per post zodat je de kaart in het echt kunt zien en voelen. De eerste proefdruk is gratis, tegen een meerprijs zijn meerdere proefdrukken ook mogelijk.

Mijn drukker werkt met een minimale afname van 25 stuks, verder kun je zelf het exacte aantal kaarten bepalen. Over het algemeen geldt: hoe meer kaartjes je besteld, hoe goedkoper de ze per stuk worden.

Dit mag je gewoon per mail doen. Als er veel tekst op de kaart komt of als je bijvoorbeeld een tekstwissel hebt, dan is het fijn als je dit in een tekstbestand als bijlage kunt aanleveren.

Zorg ervoor dat alle teksten en gegevens die je aanlevert correct zijn. Ik neem alles letterlijk over en ben niet aansprakelijk voor tekst- en/of taalfouten. Tijdens het ontwerpproces zijn er veel checkmomenten en aan het einde volgt een definitieve controle, waarbij jouw akkoord op het ontwerp bindend is.

Ja, dat is zeker mogelijk. Het komt vaak voor dat er verschillende tekstversies zijn voor de daggasten en de avondgasten. Of dat een kaart in twee talen gedrukt wordt. Geef dit even aan bij je aanvraag wanneer je dit zou willen, er zit dan een kleine meerprijs in het drukwerk.

Zodra het definitieve digitale ontwerp door jullie akkoord is gegeven (controleer goed of alles klopt) ga ik de kaarten bestellen bij de drukker. Het duurt dan gemiddeld 3 tot 4 werkdagen voor je de kaarten in huis hebt. 

Ik probeer altijd mijn best te doen om dit subtiel weer te geven en te laten matchen bij het ontwerp van de kaart door het lettertype of de kleur aan te passen. Maar ik haal het er niet af.  Waarom niet? Omdat het mijn ontwerpen zijn, waar veel liefde en tijd in zit, en ik ben trots op wat ik maak! Daarnaast is het voor mij ook een manier om zo via via nieuwe klanten te bereiken. 

OFFERTE AANVRAGEN