collectie geboortekaartjes

Bijzondere momenten in ons leven, zoals de geboorte van een kindje, delen we graag met anderen. Leuk om dan een geboortekaartje te kunnen sturen wat net anders dan anders is!

De collectie geboortekaartjes wordt gekenmerkt door handgemaakte illustraties, vaak met dieren, planten, dromerige details of een vleugje nostalgie.

De kaarten kun je helemaal naar wens laten aanpassen. Wil je een ander lettertype, formaat of kleur? Een kleine illustratie toevoegen of weglaten? Dat is allemaal mogelijk. Zo wordt een bestaand ontwerp persoonlijk!

De geboortekaartjes collectie

Hieronder vindt je de collectie geboortekaartjes.
Klik op een kaart voor meer informatie over het formaat, papier en een prijsindicatie.

wat klanten zeggen

<p>"We hebben de samenwerking met Emma als heel fijn ervaren! We wilden een collectie kaartje maar ook wat persoonlijke elementen toevoegen. Emma heeft onze ideeën verwerkt tot een prachtig kaartje. We hebben al veel complimenten over het kaartje ontvangen. De illustratie hangt ook als poster op de kamer van onze dochter, zo leuk!"</p>

WILLEM & MANON

collectie geboortekaartje
<p>" Wij hebben per mail contact opgenomen met Emma omdat we gecharmeerd waren van haar stijl. Ze heeft enorm met ons meegedacht en uiteindelijk hebben we een geboortekaartje uit haar collectie gekozen, met een kleine persoonlijke twist. Ze antwoordt snel, is prettig om mee te communiceren en het kaartje was vlot binnen nadat wij de details hadden doorgegeven. De kwaliteit is super en we zijn erg blij met ons kaartje. Daarnaast hebben we gevraagd om een A4 poster voor op de babykamer, en dat was geen probleem. Een aanrader dus! "</p>

MIKE & ELVIRA

collectie geboortekaartje
<p>"Ik ontdekte Mijmerinkt dankzij een tip van een vriendin. Wij waren een beetje laat met het uitzoeken van een geboorte kaartje. Bij het zien van de website was ik al direct fan van de ontwerpen. Emma reageert snel en heeft zelfs nog een paar aanpassingen voor ons kunnen doen. We wilden ook graag kaartjes in twee verschillende talen, wat geen probleem was.<br />En we hebben een posterformaat van het kaartje besteld voor de babykamer. Zo fijn deze persoonlijke service. We hebben trouwens heel veel complimenten van vrienden gekregen over het kaartje."</p>

INGE

COLLECTIE GEBOORTEKAARTJE

Alles wat je wilt weten over . . .
een collectie geboortekaartje

Heb je een kaart gezien die (bijna) helemaal naar wens is? Heb je niet veel tijd meer of heb je een wat kleiner budget? Dan is een collectie geboortekaartje wellicht een goede keus!  Maar wat houdt dat precies in?

 • Aangepast ontwerp van gekozen kaart + 1 correctieronde
     mogelijke aanpassingen:
  – kleuren veranderen
  – illustraties weglaten
  – kleine nieuwe illustratie toevoegen (meerprijs)
  – ander formaat kaart 
  – andere lettertypes
 • Gratis proefdruk
 • Levering enveloppen vooraf (indien gewenst)
 • Drukgereed maken en aanleveren bij drukker
 • Drukwerk thuis geleverd binnen 3 – 4 werkdagen

De totale prijs van een kaart hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal kaarten, het formaat en de papiersoort. Ook is het mogelijk om bijpassende extra’s te bestellen zoals sluitzegels, ontwerp voor een postzegel of een geboorteposter.

Ben je benieuwd naar wat jouw favoriete collectie kaartje kost? Bij elke kaart staat een kostenindicatie. In een vrijblijvende offerte zet ik alles graag voor je op een rijtje.

HOE VERLOOPT ONZE SAMENWERKING?

Wat leuk dat je interesse hebt in een collectie geboortekaartje! Hoe dat in zijn werk gaat lees je in de stappen hieronder.

CONTACT

Vul het offerte formulier in of stuur een mailtje naar info@mijmerinkt.nl met je wensen en ideeën voor de gekozen collectie kaart.

OFFERTE

Op basis van jouw ideeën en wensen voor de gekozen kaart maak ik een vrijblijvende offerte.

ONTWERP

Na akkoord op de offerte en ontvangst van aanbetaling, ga ik aan de slag! Ik pas de kaart voor je aan en stuur het digitale voorstel. Hier kun je vervolgens feedback op geven.

PROEFDRUK

Als je helemaal blij bent met het digitale ontwerp ontvang je de gratis proefdruk (indien gewenst ook enveloppen). Spannend om het kaartje in het echt te zien!

LAATSTE CHECK

Na de proefdruk is er nog één ronde voor aanpassingen. Je kunt deze sturen per mail of whatsapp (na geboorte). Ik pas het aan en stuur je het digitale ontwerp voor een laatste check.

PAKKET

Klopt alles? Dan worden de kaarten gedrukt, ingepakt en verzonden. Binnen 3-4 werkdagen ontvang je het pakket, en kun je de kaartjes gaan versturen!

Collectie geboortekaartje

CONTACT

Vul het offerte formulier in of stuur een mailtje naar info@mijmerinkt.nl met je wensen en ideeën voor de gekozen collectie kaart.

Collectie geboortekaartje

OFFERTE

Op basis van jouw ideeën en wensen voor de gekozen kaart, maak ik een vrijblijvende offerte.

Collectie geboortekaartje

ONTWERP

Na akkoord op de offerte en ontvangst van aanbetaling, ga ik aan de slag! Ik pas de kaart voor je aan en stuur je het digitale voorstel. Hier kun je vervolgens feedback op geven.

Collectie geboortekaartje

PROEFDRUK

Als je helemaal blij bent met het digitale ontwerp, ontvang je de gratis proefdruk (en indien gewenst ook de enveloppen). Spannend om het kaartje in het echt te zien!

Collectie geboortekaartje

LAATSTE CHECK

Na de proefdruk is er nog één ronde voor aanpassingen. Je kunt deze sturen per mail/whatsapp na geboorte. Ik pas het aan en stuur je het digitale ontwerp voor een laatste check.

Collectie geboortekaartje

PAKKET

Klopt alles? Dan worden de kaarten gedrukt, ingepakt en verzonden. Binnen 3-4 werkdagen ontvang je het pakket, en kun je de kaartjes gaan versturen!

veelgestelde vragen

 

Heb je interesse in een collectie kaart? Maar heb je hier nog wat vragen over? Lees de veel gestelde vragen en antwoorden, misschien staat jouw vraag er al bij! Is dat niet het geval? Stuur me gerust een mailtje: info@mijmerinkt.nl

 Het prettigst is om zo vroeg mogelijk een aanvraag te doen, maar anders het liefst 6 weken van tevoren. Het is verstandig om de kaart een maand voor je uitgerekende datum af te hebben. Collectie kaarten aanpassen kan echter redelijk snel, dus mocht je haast hebben stuur me dan gerust een mailtje!

De kosten voor een collectie kaart zijn afhankelijk van de gekozen kaart. Bij elke kaart hierboven staat een kostenindicatie vermeld. Naar aanleiding van jou wensen maak ik graag een offerte, meet daarin de ontwerpkosten, drukkosten en kosten voor eventuele aanvullende items. Zo heb je vooraf een duidelijk overzicht van de totale kosten.

Er is veel mogelijk om het geboortekaartje persoonlijk te maken:
– kleuren veranderen
– illustraties (deels) weglaten
– nieuwe illustratie toevoegen (tegen meerprijs)
– ander formaat kaart (dubbel/enkel/vierkant)
– andere lettertypes

Mocht je een andere aanpassing wensen? Laat het weten dan denk ik met je mee. Zit er geen geschikte kaart in de collectie, maar spreekt mijn stijl je wel aan? Kijk dan even of een geboortekaartje op maat iets voor jullie is.

Jazeker! Ik ben dol op mooi en bijzonder papier, het kan een ontwerp versterken. Voor alle collectiekaarten heb ik een papiersoort gekozen, maar je kunt deze indien gewenst wijzigen. Interesse in een andere papiersoort? Laat het even weten in je aanvraag.

Ja dat kan in de meeste gevallen zeker. Wil je het geboortekaartje graag in een ander formaat, liever dubbel of juist enkel? Laat het even weten in de aanvraag of stuur me een mailtje.

Jazeker. Zodra het digitale ontwerp van de kaart akkoord is, ontvang je een gratis proefdruk per post zodat je de kaart in het echt kunt zien en voelen. De eerste proefdruk is gratis, tegen een meerprijs zijn meerdere proefdrukken ook mogelijk.

Mijn drukker werkt met een minimale afname van 25 stuks, verder kun je zelf het exacte aantal kaarten bepalen. Over het algemeen geldt: hoe meer kaartjes je besteld, hoe goedkoper de ze per stuk worden.

Ja, wanneer je enveloppen bij mij besteld stuur ik deze desgewenst mee met de proefdruk, een aantal weken voor je uitgerekende datum. Zo kun je ze van te voren al schrijven en klaar hebben liggen, wel zo handig!

Dit mag je gewoon per mail doen. Als er veel tekst op de kaart komt of als je bijvoorbeeld een tekstwissel hebt, dan is het fijn als je dit in een tekstbestand als bijlage kunt aanleveren.

Zorg ervoor dat alle teksten en gegevens die je aanlevert correct zijn. Ik neem alles letterlijk over en ben niet aansprakelijk voor tekst- en/of taalfouten. Tijdens het ontwerpproces zijn er veel checkmomenten en aan het einde volgt een definitieve controle, waarbij jouw akkoord op het ontwerp bindend is.

Geen probleem! Ik kan in dit geval het ontwerp in twee verschillende kleuren opties klaarzetten. Zodra het kindje geboren is kies je het definitieve kaartje. Wel ontvang ik graag vooraf het aantal letters van de naam/namen zodat ik hier rekening mee kan houden qua compositie.

Zodra het definitieve digitale ontwerp door jullie akkoord is gegeven (controleer goed of alles klopt) ga ik de kaarten bestellen bij de drukker. Het duurt dan gemiddeld 3 tot 4 werkdagen voor je de kaarten in huis hebt. 

Ik probeer altijd mijn best te doen om dit subtiel weer te geven en te laten matchen bij het ontwerp van de kaart door het lettertype of de kleur aan te passen. Maar ik haal het er niet af.  Waarom niet? Omdat het mijn ontwerpen zijn, waar veel liefde en tijd in zit, en ik ben trots op wat ik maak! Daarnaast is het voor mij ook een manier om zo via via nieuwe klanten te bereiken. 

OFFERTE AANVRAGEN